Jurnaliștii din Federația Rusă sunt cu ochii pe vrajitoarero.com unde se găsește spuma vrăjitoarelor din România

Spread the love

Nu mai este niciun secret pentru vrăjitoarele de la noi că siteul www.vrajitoarero.com este frecventat de către jurnaliștii importanți din Federația Rusă, din Bulgaria și America, care se informează cu privire la activitatea vrăjitoarelor din România.

vrajitoarea Elena Minodora in ritual la balta
copyright Segra Media Bucuresti

Este o sursă utilă și extrem de importantă pentru ei în vederea alcătuirii emisiunilor viitoare de televiziune și a interviurilor,a unor materiale diverse de jurnalism.

vrajitoarea Bratara la ritual de zi
copyright Segra Media Bucuresti

La asta contribuie și relația excelentă pe care o avem cu aceste televiziuni și programele comune pe care le-am desfășurat în timp și pe care le vom continua, cu siguranță. Căci lumea vrăjitoarelor de la noi este tentantă pentru ei, interesantă și plină de neprăvăzut, mistică, incitantă.

vrajitoare in ritual
copyright Segra Media Bucuresti

Vrăjitoarele care se găsesc constant pe site sau pe siteurile noastre au ocazia să fie remarcată de mass-media internațională și promovate. Multe au beneficiat de acest avantaj considerabil, cum ar fi: vrăjitoarea Morgana, Maria Câmpina, regina magiei albe din România, vrăjitoarea Brățara, tămăduitoarea Sunita, tămăduitoarea Ioana Sidonia, vrăjitoarea Venus, vrăjitoarea Elena Minodora etc.

Vrăjitoarea Morgana 88p
copyright Segra Media Bucuresti

Profitați de avantajele oferite de siteul nostru și poate soarta vă va surâde! Întotdeauna există speranță…

                                                                                                            Marian Deaconu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *